Inovație, integrare și internaționalizare la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

Inovație, integrare și internaționalizare la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, va fi prezent duminică, 17 mai 2020, începând cu ora 11.00, la emisiunea Academica de la UMFSTv Live.


Într-un amplu interviu, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei va prezenta proiectele și direcțiile către care se va îndrepta Universitatea în următorii patru ani, viziunea pentru mandatul 2020-2024, va oferi informații importante despre învățământul modular și activitățile didactice online, dar și despre modul în care Universitatea s-a implicat în diagnosticul COVID-19 prin inițierea testărilor la CCAMF și deschiderea Unității de suport medical COVID-19.


Totodată, în cadrul acestui interviu, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș va vorbi despre devenirea profesională, anii de studenție și de ce a ales specialitatea anestezie și terapie intensivă.În același timp, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei va oferi informații despre admiterea 2020, dar și despre încheierea anului universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *