Admiterea 2024 la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

Admiterea 2024 la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș organizează admiterea, în anul școlar 2024-2025, la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni, unde vor fi scoase la concurs 112 locuri bugetate (patru clase), la specializarea Asistent medical generalist, cu o durată a studiilor de 3 ani. Admiterea candidaților se va face pe bază de dosar, fără probe de aptitudini și de concurs.

Tinerii din Târnăveni și din localitățile învecinate care doresc să practice în viitor profesia de asistent medical generalist au posibilitatea de a urma cursurile în cadrul Colegiului UMFST „George Emil Palade”, unde vor fi pregătiți cadre didactice universitare cu experiență în domeniul medical.

Pregătirea practică va fi realizată în cadrul spitalelor partenere, din Târnăveni și din Târgu Mureș, precum și în Centrul de Simulare și Abilități Practice din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. În plus, elevii vor putea beneficia de burse de merit sau de burse de ajutor social.

Informații suplimentare privind criteriile de evaluare și documentele necesare înscrierii se regăsesc pe site-ul: https://adminfo.umfst.ro/, secțiunea Admitere 2024. Calendarul admiterii va fi publicat în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *