Informatii proba scrisa 25 iulie 2021

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

REPARTIZAREA PE SĂLI DE CONCURS A CANDIDAȚILOR

Facultatea de Medicină – Program de studiu: Medicină

Facultatea de Medicină Dentară – Program de studiu: Medicină Dentară

Facultatea de Farmacie – Program de studiu: Farmacie

Legenda Sălilor de concurs

Hartă campus Gheorghe Marinescu nr.38

Informatii

Proba scrisă începe la ora 10.00 şi dureaza 3 (trei) ore pentru programele de studiu Medicina, Medicina militară, Medicina Dentara si Farmacie.

Candidații pot intra în sălile de concurs în care sunt repartizați intre orele 9,00 și 9,30.

Candidații vor avea asupra lor la intrarea în sala de examen în vederea susținerii probelor scrise, una dintre urmatoarele dovezi:
•    Dovada că este vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
•    Rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
•    Dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

masca de protecție și dacă doresc, o sticlă cu apă sau suc şi dulciuri.

La intrarea în sălile de concurs, candidaţii se legitimeaza cu Buletin de Identitate/ Carte de Identitate / Pașaport în termen de valabilitate, și vor avea asupra lor legitimația de concurs, printată de fiecare candidat la finalizarea procedurii de înscriere online.

Plicurile cu subiectele de examen se vor deschide la ora 10.00; candidații care în momentul deschiderii subiectelor nu se află în sala de concurs, pierd dreptul de a susține examenul.

Nu este permisă intrarea în sală cu telefoane mobile, calculatoare și instrumente de scris proprii.

Universitatea pune la dispoziția candidaților carioca pentru completarea grilelor si pixuri pentru ciorne.

Pentru proba scrisă de chimie organică candidații vor primi minicalculatoare.

Candidaţii sunt rugați să urmărească informaţiile privind examenul de admitere afişate la avizierul universităţii şi publicate pe site-ul universității la secțiunea Admitere; aceste informații vor fi actualizate periodic.