Management

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

Management

Program de licență acreditat: 3 ani
Număr de locuri fără taxă: 40 locuri
Număr de locuri cu taxă: 40 locuri
Taxa de studiu: 2900 lei/an de studiu
Criterii de admitere: Media de Bacalaureat
1. Vrei să fii un manager de succes și să devii un bun profesionist? Noi suntem prima ta opțiune!
2. Ți-ar plăcea să conduci o echipă, un departament sau chiar o companie, indiferent de domeniu? Îți oferim cea mai bună pregătire!
3. Ai o idee de afaceri? Alături de noi îți croiești drum spre antreprenoriat!
4. Dacă ești în căutarea unor soluții inovative pentru viitorul tău în afaceri, îți oferim un mediu de învățare modern, bazat pe sarcini provocatoare și lucru în echipă!
5. Cunoștințele despre management, strategii de business, marketing, vânzări on-line, producție și logistică, le vei aprofunda la cursuri și seminarii utilizând și platforme digitale de studiu!
6. Primești informații pe înțelesul tău, explicate pas cu pas, de la profesorii noștri dedicați și implicați!
7. Vei avea ocazia să interacționezi cu oameni de succes din mediul de afaceri la numeroasele workshop-uri și evenimente pe care le organizăm pentru tine!
8. Ai șansa să studiezi managementul într-o universitate europeană, să înveți să te adaptezi la situații inedite într-un mediu cultural diferit, să-ți faci noi prieteni prin bursele ERASMUS de un semestru sau chiar de un an!
9. Dacă ești interesat și de un stagiu de practică la o firmă din străinătate, noi ți-am putea oferi o bursă ERASMUS de până la 1 an!
10. O viaţă studenţească bogată te așteaptă prin training-uri, proiecte, spectacole și petreceri ale organizaţiilor și cercurilor studenţești!
Înscrie-te aici