De ce la UMFST?

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

10 motive pentru a alege Facultatea de Medicină 

1. La Facultatea de Medicină există două linii de predare: română și maghiară, expresie a unei Universități moderne, multiculturale și armonioase. 

2. Infrastructura didactică și de cercetare la cele mai înalte standarde. 

3. Cursuri de pregătire pentru examenul de admitere. 

4. Oportunitatea oferită studenților de a-și dezvolta abilitățile practice prin intermediul simulatoarelor medicale de la Centrul de Simulare și Abilități Practice. 

5. Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice, singurul din țară, cu peste 400 de echipamente de cercetare, unele dintre ele unice în țară. 

6. Vizibilitatea Universității pe plan internațional. 

7. Programele de mobilități care permit schimburi de idei și de valori între studenți. 

8. Organizațiile studențești și activitățile de voluntariat care dau culoare și dinamism Universității. Studenții sunt încurajați să se implice în proiecte științifice, culturale, artistice și sportive. 

9. Campusul universitar cu facilitățile sale: Grădina Botanică, Centrul de Recuperare și Instruire Salus per Aquam, baza sportivă, cantina și căminele studențești. 

10. Absolvenții își pot continua studiile prin programele de masterat, prin programul de doctorat sau prin programele de educație medicală continuă, sub formă de cursuri postuniversitare, simpozioane, conferințe, congrese sau școli de vară.