Administrație publică

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

10 motive pentru a fi student la ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ!1. Dacă îți dorești să aduci chiar tu schimbare în comunitatea ta și pentru asta ai nevoie să știi care sunt instrumentele de care te poți folosi!

2. Dacă îți propui să dezvolți o carieră în domeniul administrativ (expert, inspector de specialitate, referent de specialitate în administraţia publică, administrator public, ș.a.) sau în domeniul privat, cum ar fi cel al organizațiilor non-profit, companii în domeniul mass-media, resurse umane, sănătate!

3. Dacă vrei să studiezi un semestru sau un an la o universitate europeană în domeniul  Științelor administrative, noi avem burse ERASMUS la mai multe  universităţi din: Franţa, Grecia, Italia, Ungaria,  Spania!


4. Dacă vrei să desfăşori practica de specialitate în administrațiile publice din Europa, noi îţi putem acorda bursă ERASMUS de internship pentru o perioadă de 2-12 luni!


5. Dacă vrei să înveţi de la oameni de succes, ai ocazia să-i întâlneşti la numeroasele workshop-uri și conferințe naționale și internaționale!


6. Dacă vrei să te implici în viaţa studenţească, organizaţiile noastre ELSA, Liga studenţilor , Cercurile studenţeşti și cenaclul studențesc te aşteaptă la training-uri, dezvoltare personală, proiecte, spectacole, petreceri!


7. Dacă eşti o persoană competitivă care dorește să se dezvolte personal și profesonal, noi îţi oferim şansa de afirmare la  concursuri  naţionale şi internaţionale, în țară și străinătate!


8. Dacă vrei să-ţi găseşti mai uşor un job în timpul facultăţii sau după absolvire, numeroasele noastre parteneriate cu firme şi instituţii publice, facilitează accesul tău pe piaţa muncii!


9. Dacă îţi plac activităţile de relaxare şi sportul, la noi ai acces la campusul UMFST: piscină, terenuri de sport, cantină, zone de agrement!


10. Îți place să diversifici? Disciplinele studiate abordează domenii precum drept, management, comunicare, relații publice, proiecte, finanțe publice, economie! Nu te vei plictisi!