Finanțe și bănci

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

Finanțe și bănci

Program de licență acreditat: 3 ani
Număr de locuri fără taxă: 40 locuri
Număr de locuri cu taxă: 35 locuri
Taxa de studiu: 2900 lei/an de studiu
Criterii de admitere: Media de Bacalaureat
O calificare in Finante si Bănci te poate duce oriunde! Te vei bucura de salarii competitive (cele mai multe profesii in top 10 salarii in Romania) și o carieră provocatoare într-o bancă, pe piața de capital sau in asigurări, in corporații multinaționale din Romania sau din lume, dar poți fi si Consultant fiscal, Expert contabil sau Auditor, Antreprenor, Analist financiar poți viza o poziție in zona publica sau poți atinge succesul academic. Opțiunile tale vor fi limitate doar de dorința și determinarea ta de a face ceva!
Finante și bănci este o nișă unică de afaceri. Studiind finanțele, deveniți parte a unui domeniu fascinant, în continuă schimbare, care poate avea un impact profund asupra modului în care trăim.
Ne-am pregătit să îți oferim o lista de cursuri moderne care sunt special concepute să îți ofere cele mai noi cunoștințe despre bani și bănci, monede clasice si virtuale, fintech-uri și piețe de capital, analiză, controlling și business intelligence, finanțe corporative dar si cursuri care te pregătesc temeinic pentru profesiile liberale din domeniul financiar contabil: Fiscalitate, Contabilitate, Audit.
Burse Erasmus de pana la 750 euro/luna, pentru a studia sau a face practică într-o altă țara din Europa, te așteaptă să le accesezi (poți beneficia de bursa Erasmus timp de 12 luni in trei ani).
Înscrie-te aici