*Energetică și Tehnologii informatice

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

10 motive relevante ca să alegi specializarea Energetică și Tehnologii Informatice

  1. Te interesează să aprofundezi un domeniu interdisciplinar indispensabil dezvoltării societății?
  2. Vrei o carieră profesională într-un domeniu high-tech, „electrizant”?
  3. Specializarea îți oferă oportunitatea să beneficiezi de o pregătire practică temeinică, reală, realizată în cadrul companiilor din domeniul energiei și a sectoarelor conexe, angajatori tradiționali ai absolvenților noștri și parteneri tradiționali ai Universității.
  4. Te interesează să fi părtaș la reinventarea unui viitor mai curat cu energii regenerabile?
  5. Ai ocazia să descoperi cu adevărat că prin tehnologii adecvate informația conferă atât putere cât și energie!
  6. Trebuie să alegi această specializare dacă vrei să înțelegi și să dezvolți un viitor SMART, de la case până la rețele și orașe inteligente!
  7. Îți oferim șansa de a te pregăti în laboratoare cu echipamente moderne, cu dispozitive IoT, senzori analogici și digitali, cu soluții complexe bazate pe instrumentație virtuală și platformă de procesare pentru inteligență artificială.
  8. Vrei să stabilești legături noi cu studenți din străinătate având aceleași preocupări ca și tine prin programe de colaborare internatională precum ERASMUS+?
  9. În campusul nostru vei avea acces la facilități moderne de documentare în cadrul unei biblioteci informatizate, sală de sport nouă, posibilități de cazare în cămine moderne, multiple posibilități de dezvoltare personală într-un oraș multicultural.
  10. Oportunități de valorificare a cunoștințelor dobândite și dezvoltare profesională imediat după finalizarea studiilor, în posturi corespunzătoare domeniului absolvit.