Drept

tot ce trebuie să știi despre admiterea la UMFST

10 motive pentru a fi student la DREPT1. Dacă îți dorești o carieră ca judecător, magistrat-asistent, procuror, avocat, notar public, consilier juridic, executor judecătoresc, grefier,  noi te vom pregăti pentru aceste profesii . Și nu numai!  

2. Nimic nu te oprește ca absolvent de drept, să devii: mediator, consilier de probațiune, consultant, membru al corpului diplomatic și consular, jurnalist, ofițer de poliție, manager, politician!

3. Dacă vrei să studiezi un semestru sau un an la o universitate europeană în domeniul  juridic noi avem burse ERASMUS la mai multe  universităţi din: Franţa, Grecia, Italia, Ungaria, Spania!


4. Dacă vrei să desfăşori practica de specialitate în Europa, noi îţi putem acorda bursă ERASMUS de internship pentru o perioadă de 2-12 luni!


5. Dacă vrei să înveţi de la oameni de succes, ai ocazia să-i întâlneşti la numeroasele workshop-uri și conferințe naționale și internaționale!


6. Dacă vrei să te implici în viaţa studenţească, organizaţiile noastre ELSA, Liga studenţilor , Cercurile studenţeşti și cenaclul studențesc te aşteaptă la training-uri, dezvoltare personală, proiecte, spectacole, petreceri!


7. Dacă eşti o persoană competitivă, noi îţi oferim şansa de afirmare la concursuri  naţionale şi internaţionale, dar și la şcolile noastre de vară anuale, printre care ISLS – International Summer Law School!


8. Dacă vrei să-ţi găseşti mai uşor un job în timpul facultăţii sau după absolvire, numeroasele noastre parteneriate cu firme, forme de exercitare a profesiilor juridice şi instituţii publice, facilitează accesul tău pe piaţa muncii!


9. Dacă îţi plac activităţile de relaxare şi sportul, la noi ai acces la campusul UMFST: piscină, terenuri de sport, cantină, zone de agrement!


10. Dacă esti curios, automotivat și îți place ideea de dreptate, DREPTUL este alegerea perfectă!