GYÓGYSZERÉSZET

Minden, amit a MOGYTTE felvételiről tudnod kell

Kedves pályaválasztás előtt álló diákok!

Kedves új ismeretekre vágyó látogató!

Örülök, hogy felkerested honlapunkat és érdeklődsz a karunk által nyújtott képzési lehetőségek iránt! Az egyes lapokon találod a fontos és hivatalos információkat, itt pedig szeretnék megosztani néhány személyesebbet: kik és milyenek is vagyunk mi!

Büszkén tekintünk vissza a több mint 70 éves múltunkra, de nagy lelkesedéssel előre a jövőbe, melyben az álmaikon dolgozó és céljaikat megvalósító hallgatóinkat látjuk. Így szeretnénk a tudományos és oktatói potenciálunkat kamatoztatni és mindig tudásunk legjavát adva szeretnénk hozzájárulni a szakmai sikereidhez.

Jómagam és az egyre fiatalodó oktatói közösségünk egyik legfontosabb célkitűzése a tehetséggondozás, mert ha figyelünk egymásra és erősségeinkre koncentrálunk, akkor együtt képesek leszünk helytállni. Ehhez adottak az infrastrukturális körülmények, a lehetőségeket pedig meg kell teremteni és élni kell velük.

Továbbá azt is valljuk, hogy az egyetemi képzésnek közösségépítő ereje is kell legyen, mert szükségünk van egymás segítségére és az együttműködésre nem csupán a tanulmányok idején, hanem később is a pályafutásotok során. Erre az összefogásra jó példát szolgáltatnak a magyar többségű megyék gyógyszerész szakkollégiumai, ahol a szakmát gyakorló gyógyszerészek olyan közösséggé váltak, ahol érték a folyamatos tanulás, fontos a megbecsülés és a tisztesség.

Ha megtetszett a gyógyszerészi szakma és szereted az életre szóló kihívásokat vagy a csapatunk által képviselt értékekkel azonosulni tudsz, akkor várjuk jelentkezésedet.

Sok szerencsét kívánok!

Gáll Zsolt

dékánhelyettes